1 Fitbit Versa 3
2 Samsung Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch3

Verlengstuk van je Android smartphone
3 Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Inzicht in gezondheid | Verlengstuk van je Apple iPhone
4 Apple Watch SE

Apple Watch SE

Inzicht in gezondheid | Verlengstuk van je Apple iPhone
5 Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch

Verlengstuk van je Android smartphone
6 Fitbit Versa Lite

Fitbit Versa Lite

De Fitbit Versa Lite is een betaalbare smartwatch. Dit instapmodel heeft alles wat beginners nodig hebben om hun gezondheid en sportieve prestaties te monitoren.
7 Fitbit Ionic

Fitbit Ionic

Met hartslagfunctie | GPS | Geschikt voor onderwater
8 Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Zelfs vandaag de dag is de Apple Watch Series 3 nog een prima smartwatch met enorm veel functies. Dankzij de nieuwste firmware updates van WatchOS blijft dit slimme horloge zich uitbreiden met nieuwe mogelijkheden.
9 Fossil Sport Gen 4S

Fossil Sport Gen 4S

Met hartslagfunctie | GPS | Met caloriemeter | Waterbestendig
10 Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2

Fitbit heeft enkele mooie veranderingen aangebracht aan de Fitbit Versa 2. Zo is er het prachtige AMOLED-scherm, dat zorgt voor een premium uitstraling van de smartwatch. Alles is haarscherp afgebeeld en de kleuren worden mooi weergegeven. Indien je het wenst, kan je ook gebruik maken van de ‘Always-On-Display’-functie en zo continu zicht hebben op de tijd.
11 Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4

De eerste Apple Watch in 2015 was traag. Het laden van apps was een storende factor. Gelukkig is dit verleden tijd met de Apple Watch Series 4,  De 4e generatie van de Apple Watch werkt zoals je verwacht van een Apple product.
12 Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Apple had de lat met Apple Watch Series 4 al hoog gelegd door de ECG-app toe te voegen Hoewel de kompas-app en Always-on Display zeer nuttige functies zijn, ben ik van mening dat de Apple Watch Series 4 meer baanbrekende functies had toen deze werd aangekondigd. Toch is de Apple Watch Series 5 nog steeds een aanrader, omdat het simpelweg de meest complete en best functionerende smartwatch op de markt is.
Smartwatch info
Logo
Shopping cart